Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–04.30, la 12–04.30, su 14–18

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Ohjelma

pe 24.08.2018 klo 09:00 Muu S

Joen Yö 2018

Joen Yö 2018

Perjantaina 24.8. järjestettävä tapahtuma levittäytyy kaupungin keskustaan Pielisjoen varsille, ja tarjoaa kuultavaa, nähtävää, haistettavaa ja maistettavaa jokaiselle. Venetsialaistunnelmaa vahvistetaan tänä vuonna keskelle Ilosaaren laguunia nousevalla näyttävällä kokolla, joka sytytetään pimenevään elokuun iltaan.

Joen Yö tarjoaa kaikenikäisille pääsymaksuttomia kulttuuri- ja taide-elämyksiä levittäytyen koko kaupunkiin. 

Tutustu ohjelmistoon Joen Yön kotisivuilla: www.joenyo.fi

Tapahtuman järjestää Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut ja sen toteuttaa Kerubi Events.

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook

pe 24.08.2018 klo 23:59 Kellari K18 Hinta: 0€

Kerubin Perjantaidisco: Joen Yön Jatkobileet

Kerubin Perjantaidisco: Joen Yön Jatkobileet

Joen Yö valtaa Joensuun kaupungin jälleen elokuun lopussa! Värikäs tapahtuma vaatii totta kai värikkäät jatkot ja ne juhlitaan Kerubin Kellarissa. Fykth & Yei-T hoitavat tanssimusat genrerajoihin sen suurempaa tuijottelematta ja koko illan ilmainen sisäänpääsy Joen Yön kunniaksi. 

Ilta aloitetaan tuttuun tapaan happy hour-tarjouksilla 00-01: 
Fisu 4cl (18%)............. 2€
Salmari 4cl (19%).........2€
Karhu 0,4l (4,7%)......... 3€
Crowmoor 0,33l (4,7%) 3€
Viini (12cl).................... 3€

www.joenyo.fi

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook

la 25.08.2018 klo 23:00 Sali K18 Hinta: 12/10€

Tanssiorkesteri Lossimies

Tanssiorkesteri Lossimies

TANSSITUTTAAKO?

Akuuttiin tanssijalan vipatukseen parhaimman lääkkeen tarjoaa tietenkin Tanssiorkesteri Lossimies! Nyt laitetaan kalossien pohjat kulumaan ja hameet heilumaan vimosen päälle. 

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

la 25.08.2018 klo 23:59 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Kerubin Lauantaidisco: FYKTH

Kerubin Lauantaidisco: FYKTH

Lauantaidiscon kipinä sytyttää jälleen Kellarin hikisiin liekkeihin! 

Lauantaidisco tarjoilee viileimmät virret pop-, urbaanin- ja konemusiikin lukuisista genreistä. Halusit siis uutta, vanhaa, säröä, pumppua tai komppia niin kaikkea löytyy residenttimme FYKTHin levyvarastoista. Tule siis Kellarin hellään syleilyyn ja heittäydy yön vietäväksi heinäkuun viimeisessä Lauantaidiscossa. 

Happy hour terassilla ja baarissa 22-00, Kellarissa 00-01. 

Fisu 4cl (18%)............. 2€
Salmari 4cl (19%).........2€
Karhu 0,4l (4,7%)......... 3€
Crowmoor 0,33l (4,7%) 3€
Viini (12cl).................... 3€
 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

su 02.09.2018 klo 11:00 Sali Hinta: 19,50€

Kerubin Kasvisbrunssi

Kerubin Kasvisbrunssi

Kun hellekesä on grillailtu, mässäilty, nautittu ja ahmittu, niin nyt on hyvä rako syödä hieman kevyemmin! Syyskuun ensimmäinen sunnuntai on pyhitetty jälleen Renobrunssille, joka rakentuu tällä kertaa monipuolisesti kasvisruokien ympärille. Tarjolla muun muassa seuraavaa:

TAPAS:
*Vihersalaattia
*Kylmä kurkku-avocadokeitto
*Caesarsalaattia tempellä
*Chili seesam marinoituja parsakaaleja
*Marinoitua kasvissalaattia & vegejuustoa
*Bataatti-kikhernesalaattia
*Perunasalaattia
*Vesimelonisalsaa
*Mangovinegretteä
*Yrttiöljyä

*Leipälajitelma
*Croisantteja
*Dippejä
*Siemeniä
*Pähkinöitä
*Nachoja

LÄMPIMÄT TAPAKSET:
*Linssi-kasvis paistosta
*Tofu scramblea
*Vegenakkeja
*BBQ-Vöneriä
*Patatas bravas

JÄLKIRUOAKSI:
*Banaanikakkua
*Vihersmoothieta
*Tuorepuuroa
*Hedelmiä
*Vegekinuskia
*Marjoja
*Pientä makeaa
*kahvia ja teetä


Brunssi katettuna klo 12-18.

Brunssin hinta on 19,50 euroa. Lapset 5-12-vuotiaat ruokailevat puoleen hintaan, 0-4-vuotiaat ilmakseksi.

Varmista paikkasi ja ruokaile rennosti, pöytävaraukset sähköpostitse info@kerubi.fi tai puhelimitse 013 129 377.

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook

pe 07.09.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 10/12€

LIK (SE), Norunda (ES), Foredoomed

LIK (SE), Norunda (ES), Foredoomed

LIK (SE)
Ruotsalainen LIK tarjoaa tarjoaa nöyristelemätöntä vanhan koulukunnan death metallia aina hitaista sielua ravistelevista kappaleista kunnon jytään ja jäätäviin kitarariffeihin! Ahkerasti Euroopan festivaalilavoillakin nähty LIK julkaisi uuden Carnage-nimeä kantavan albumin toukokuussa 2018. 

Jos bändi ei ole entuudestaan tuttu, niin nyt on korkea aika ottaa tämä tukholmalaispoppoo haltuun alla olevista linkeistä! 

https://www.facebook.com/LIKofficial
https://www.instagram.com/lik_official/
https://twitter.com/lik_official

Norunda (ES)
Trash metal-tykitystä tarjoileva Norunda julkaisi ensimmäisen levynsä Irruption vuonna 2017. Yhtye on kiertänyt lukuisia keikkoja ympäri Eurooppaa ja kuten bändi kotisivuillaan mainitsee, EI OLE IKINÄ LIIAN MYÖHÄISTÄ LÖYTÄÄ NORUNDA!

https://www.facebook.com/norundamusic/

Foredoomed
Paikallista osaamista iltaan tuo joensuulainen death metal-bändi Foredoomed, joka julkaisi debyyttialbuminsa Ordeal elokuussa 2017. Bändi on nähty ennenkin Kerubin Salin lavalla ja meno on ollut piinkovaa, joten älä nuku ohi!

https://www.facebook.com/foredoomedband/

21:00 Ovet auki
22:00 Soitot alkaa (järjestys ilmoitetaan myöhemmin)

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha, jolla tehostetaan ja kehitetää pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken

 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 14.09.2018 klo 21:00 Kellari K18 Hinta: 5/10€

Kerubin Stand Up: Zaani

Kerubin Stand Up: Zaani

Kerubin Stand Up on vuodesta 2013 ravintola Kerubissa pyörinyt ja kovaan maineeseen maanlaajuisestikin noussut stand up -klubi. Illoissa nähdään maan kovimpia ammattilaisia sekä valikoitu joukko alan nousevia tähtiä. Syyskuun pääesiityjäksi saapuu hurjalla energialla ja komiikkakokemuksella varustettu Zaani!

Pe 14.9. Kerubin Kellari
Showtime klo. 21
Liput: 10/5€ + mahdollinen palvelumaksu (alelippu opiskelijoille)
Liput myy tiketti.fi, lippu.fi, ravintolan tiski ja Levy Eskot

Tapahtuma on K-18

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 14.09.2018 klo 23:00 Sali K18 Hinta: 16/18€

The 69 Eyes

The 69 Eyes

HUOM! Soitto alkaa poikkeuksellisesti klo 23. 

22:00 Ovet auki
23:00 Soitto alkaa

Liput 18€, ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 15.09.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 10/12€

Satellite Stories

Satellite Stories

Suomen menestynein indiebändi Satellite Stories lopettaa - yhtyeeltä luvassa syksyllä viimeinen albumi ja jäähyväiskiertue

Oululaislähtöinen indiebändi Satellite Stories lopettaa uransa. Vuonna 2008 perustettu yhtye julkaisee viidennen, viimeisen albuminsa ”Cut Out the Lights” syyskuussa. The Final Story -jäähyväiskiertue tuo yhtyeen myös yhdeksälle keikalle ympäri Suomea.

Satellite Storiesin neljä aiempaa albumia ’Phrases to Break the Ice’ (2012), 'Pine Trails’ (2013), ’Vagabonds’ (2015) ja ’Young Detectives’ (2017) ovat keränneet maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia kuunteluita ja vieneet yhtyeen yli 300 keikalle yhteensä 17 maahan.

”10 vuotta, 5 albumia, lukemattomia muistoja ihanien ihmisten kanssa ja upeita kaupunkeja toistensa perään. On aika aloittaa Satellite Storiesin tarinan viimeinen luku. Lopettamiseen ei liity mitään bändin sisäistä draamaa, päin vastoin, nautimme yhdessä tekemisestä enemmän kuin koskaan. Tahdomme kuitenkin irtautua musiikkibisneksen uuvuttavasta koneistosta vielä kun olemme täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Toivomme voivamme tarjota jäähyväiskiertueen myötä mahdollisimman monelle fanillemme viimeiset, upeat bileet yhdessä”, summaa yhtyeen kitaristi-laulaja Esa Mankinen.

Yhtye aloittaa viimeisen matkansa juuri julkaistulla ’Coupons’-singlellä.

Kiertueen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 9.5.2018 klo 14:00.

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin mobiilikantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

to 20.09.2018 klo 18:00 Sali Hinta: 0/4€

Doc Lounge: DREAMING MURAKAMI

Doc Lounge: DREAMING MURAKAMI

To 20.9. klo 18:00
Kerubin sali

DREAMING MURAKAMI

Mette Holm vaikuttaa elävän jonkinlaisessa rinnakkaistodellisuudessa. Syy ei ole vain se, että hän on tehnyt uransa kääntämällä tanskaksi maagisesta realismistaan tunnettua japanilaiskirjailija Haruki Murakamia.

Myös hänen työelämänsä vaikuttaa olevan haaveunta. Poissa ovat monen kääntäjän kaverit: kiire ja liukuhihnatekemisen tuska. Sen sijaan 20 vuotta Murakamia kääntänyt tanskalainen mutustelee romaanin ensimmäistä lausetta keitellen samalla teetä, käy avartavia keskusteluita muiden kääntäjien ja kielentutkijoiden kanssa sekä matkustelee Japanissa, missä hän juttelee spontaanisti paikallisille.

Holmilla on seuralaisenaan dokumenttia kuvittava animoitu jättiläissammakko, jonka taistelu arkkivihollistaan Matoa vastaan symboloi kääntäjän haastavaa tehtävää tukkia ymmärtämättömyyden madonreiät. Vasta nyt Holm on tarttunut kirjailijan ensimmäiseen romaaniin. Sen alkulause, ”ei ole olemassa täydellistä tekstiä, kuten ei myöskään täydellistä epätoivoa”, nousee Nitesh Anjaanin dokumentin Dreaming Murakami johtolangaksi: jos täydellinen käännös ei ole mahdollinen, ei epätäydellisyyden kannata antaa lannistaa. Sitä paitsi sammakko on mukava taistelutoveri.
 

 - Katri Tenhola / DocPoint-festivaali

Näytöksen yhteistyökumppanina on Joensuun pääkirjasto, keskiviikkona 19.9. järjestetään Murakami-lukupiiri Muikku-salissa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöehmmin!

Traileri: https://vimeo.com/242255046

Tanska 2017
Kesto: 58 min
Ohjaaja: Nitesh Anjaan
Kieli: tanska, japani, englanti, tekstitys englanniksi

Liput 4 €, Kerubin mobiilikantiskortilla ilmainen! Lipunmyynti Kerubissa alkaa puoli tuntia ennen näytöksen alkua.

Lue lisää »

pe 21.09.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 0/10€

Poppariklubi: Lust For You (DK), Kesä

Poppariklubi: Lust For You (DK), Kesä

Jytäkesä jatkuu pitkälle syksyyn! Syyskuussa tarjolla poppareita, livemusaa ja lähtökohtia unohtumattomille muistoille kun Poppariklubi pistää peput pyörimään kotimaisten ja ulkomaisten bändivieraiden voimin.

Esiintymässä:
Lust For Youth (DK)
Kesä

Poppariklubi on uusi, neljä kertaa vuodessa järjestettävä klubi, jossa vierailee loistavia tuoreita artisteja, jotka nyt on vaan saatava Joensuuhun keikalle. Klubin järjestää Ilosaarirockista tunnettu elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry ja kaikki klubi-illat on yhdistyksen jäsenille ilmaisia, samoin kuin tammikuun Garagefest. 

Jäsenyys maksaa vain kympin, joten elä ole hölmö, vaan liity heti! Liity täällä: http://www.popmuusikot.fi/jasenyys.php

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 22.09.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 13/15€

Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet

Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Liput 15€, ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

pe 28.09.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 16/14€

Maj Karma

Maj Karma

Ovet 21:00
Soitto 22:00

Maj Karman uusi albumi ”101 tapaa olla vapaa” on ilmestynyt ja bändi lähtee mittavalle kiertueelle!

”Tämä on Maj Karman paluulevy. Edellinen levy oli fyysinen paluu. Tämä on myös henkinen paluu. Paluu Maj Karman voimaan ja vimmaan. Kenties urani tärkein albumi.” -Herra Ylppö

Maj Karma julkaisi 4.5.2018 seuraajan kahden vuoden takaiselle Peltisydän-albumilleen. 101 tapaa olla vapaa -nimeä kantava levy on yhtyeen ensimmäinen maineikkaan metalliin keskittyneen Sakara levy-yhtiön alaisuudessa. Levyltä on sen ilmestymiseen menneessä lohkaistu kaksi singleä, tammikuussa julkaistu räyhäkäs Lama lama lama ja loppukeväästä ilmestynyt, yhtyeen uran hitikkäimmäksi kappaleeksi kehuttu levyn nimikkoraita 101 tapaa olla vapaa.

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 05.10.2018 klo 18:00 Muu S Hinta: 25€/35€/70€

Lehtiä Ilosaaressa // Kuopio-Halli

Lehtiä Ilosaaressa // Kuopio-Halli

Viime vuonna Joensuu Areeman loppuunmyynyt Ilosaarirockin festivaaliperheen syyslapsi Lehtiä Ilosaaressa 2018 sisäfestivaali rokkaa Kuopiossa ja Joensuussa lokakuun alussa! 

Joensuun Ilosaaresta 2000-luvun alkuvuosina opiskelijatapahtumana käynnistynyt ja sieltä areenamittakaavaan festivaaliksi kasvanut tapahtuma laajenee tänä vuonna entisestään. Lehtiä Ilosaaressa 2018 järjestetään kaksipäiväisenä tapahtumana ja vierailee nyt ensimmäistä kertaa myös Kuopiossa. Lehtiä Ilosaaressa 2018 –festivaalipäivät ovat 5.10 Kuopio-hallissa sekä 6.10 Joensuu Areenassa. Tapahtuma on ikärajaton ja sen tuottaa Kerubi Events. 

Lisätietoa tapahtumasta löytyy www.lehtiailosaaressa.fi 

ARTISTIT: 
▸ Anna Puu 
▸ Apocalyptica
▸ Juha Tapio
▸ JVG
▸ Vesta 

Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 11. toukokuuta. Ennakkolippu maksaa 35 euroa ja opiskelijalippu 25 euroa. VIP-lipun saa 70 eurolla. 

Lippuja on saatavilla verkossa Lippu.fi ja Tiketti -palveluista. 
Kivijalkamyynti Joensuussa: Ravintola Kerubi, Levy-Eskot, ISYYn toimisto ja POKAn toimistot.
Kivijalkamyynti Kuopio: ISYYn toimisto. 

Lisätietoja: www.lehtiailosaaressa.fi

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 05.10.2018 klo 18:30 Sali K18

Boxing Night Kerubi

Boxing Night Kerubi

Kansainvälinen ammattinyrkkeilyilta
Boxing Night – Kerubi Joensuu 

Illan pääottelussa kolme kertaa voitokkaasti otellut Lotta Loikkanen tavoittelee eurooppalaista kärkeä. Tulossa lisäksi muita ammattilaisotteluja sekä olympiatyylin esiotteluita. Illan aikana tarjolla räväkkkää ja hikistä nyrkkeilyhuumaa kehätyttöjen ja Kerubin DJ:en nostaessa tunnelmaa. Myöskään janoissaan tai nälissään ei tarvitse iltaa viettää, kun tiskit ja Kerubin keittiö palvelee totuttuun tapaan.

Ottelupaikka: Kerubin Sali 
Aika: Perjantai 5.10 klo 20 (noin klo 23 asti)

Aikataulu: 
Klo 18.30 VIP-vieraiden ruokailu alkaa ravintolassa
Klo 18.30 Lippujen myynti salin ovelta alkaa
Klo 20 Nyrkkeilytapahtuma starttaa 
Jatkot Kerubissa!

Ennakkolipunmyynti (käynnistyy elokuussa): 
Ravintola Kerubissa (rajoitetusti peruslippuja ja ringsidelippuja) sekä
(ringsideliput ja VIP-liput) Jarmo Tolvanen, 0400 279340, jarmo-antero.tolvanen@pp.inet.fi ja
Riika Lantto, 040 7336251, riikaliisa.lantto@gmail.com
Facebook: Steel Ring 

Steel Ring Productions ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 06.10.2018 klo 18:00 Muu S Hinta: 25€/35€/70€

Lehtiä Ilosaaressa // Joensuu Areena

Lehtiä Ilosaaressa // Joensuu Areena

Viime vuonna Joensuussa loppuunmyynyt Ilosaarirockin festivaaliperheen syyslapsi Lehtiä Ilosaaressa 2018 sisäfestivaali Kuopiossa ja Joensuussa lokakuun alussa! 

Joensuun Ilosaaresta 2000-luvun alkuvuosina opiskelijatapahtumana käynnistynyt ja sieltä areenamittakaavaan festivaaliksi kasvanut tapahtuma laajenee tänä vuonna entisestään. Lehtiä Ilosaaressa 2018 järjestetään kaksipäiväisenä tapahtumana ja vierailee nyt ensimmäistä kertaa myös Kuopiossa perjantaina 5. lokakuuta. Lauantaina 6. lokakuuta juhlitaan Joensuussa.

Lehtiä Ilosaaressa 2018 –festivaalipäivät ovat 5.10 Kuopio-hallissa sekä 6.10 Joensuu Areenassa. Tapahtuma on ikärajaton ja sen tuottaa Kerubi Events. Lisätietoa tapahtumasta löytyy www.lehtiailosaaressa.fi (sivut päivittyvät maanantaina 7.5.).

ARTISTIT: 
▸ Anna Puu
▸ Apocalyptica
▸ Evelina
▸ Juha Tapio
▸ Vesta

MAJOITUSPAKETTI:
Sokos Hotel Kimmelistä hinta alk. 114e / 1hh ja 159e / 2hh, sis. majoituksen ja pääsylipun.
Varaukset sokoshotels.fi varauskoodilla BLEHTIA18  

Liput myynnissä nyt! Ennakkolippu maksaa 35 euroa ja opiskelijalippu 25 euroa. VIP-lipun saa 70 eurolla. 

Lippuja on saatavilla verkossa Lippu.fi ja Tiketti -palveluista. 
Kivijalkamyynti Joensuussa: Ravintola Kerubi, Levy-Eskot, ISYYn toimisto ja POKAn toimistot.
Kivijalkamyynti Kuopio: ISYYn toimisto. 
Lisätietoja: www.lehtiailosaaressa.fi 

Muista myös Lehtiä Ilosaaressa 2018 // Kuopio-Halli

Lue lisää »
Lisätietoja: www Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 12.10.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 18/20€

Mokoma

Mokoma

21:00 Ovet
22:00 Soitto alkaa

Liput 20€, ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 13.10.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 14/16€

Paperi T, Ruusut

Paperi T, Ruusut

Ovet 21:00
Soitto alkaa 22:00

PAPERI T KLUBIKEIKOILLE YLI KAHDEN VUODEN TAUON JÄLKEEN

Kesäkuussa odotetun kakkosalbuminsa Kaikki on hyvin julkaissut Paperi T on julkaissut Suomen suurimmat kaupungit kattavan levyjulkaisukiertueen. Edellisen kerran klubikeikoilla keväällä 2016 nähty artisti kiertää Suomea loka-joulukuussa.

Suomen albumilistan kärkeen noussut Kaikki on hyvin on jatkanut platinaa myyneen, Teosto- ja Emma-palkitun debyyttilevyn Malarian pelon menestystä pysytellen julkaisustaan lähtien listan kärkikymmenikössä. Levyn molemmat vinyylipainokset myytiin ennätysajassa loppuun, ja albumilta irroitettu nimikkosingle sekä Paniikki feat. Chisu ovat soineet taajaan myös radiotaajuuksilla.

Useimmilla Paperi T -keikoilla illat avaavat kaupungista riippuen joko elokuussa esikoislevynsä julkaiseva Ruusut-yhtye, jonka juuri ilmestyneellä singlellä 555 Paperi T vierailee, tai tämän hetken kiinnostavin englanniksi riimittelevä suomalaisräppäri View. Kiertueen liput ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä.

Viralliset jatkot Kerubin Kellarin Lauantaidiscossa, keikkaleimalla ilmainen sisäänpääsy Kellariin!

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 26.10.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 13/15€

Scandinavian Music Group

Scandinavian Music Group

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Antti Lehtinen, Terhi Kokkonen, Tommi Saarikivi, ja Joel Melasniemi kävivät ensimmäiset keskustelut uuden yhtyeen perustamisesta, kun Ultra Bran lopettamisesta oli päätetty. Porvoon Karillo-studiossa käytiin jo Ultra Bran olemassaolon aikana pariin otteeseen, ja studiosta muodostui nopeasti SMG:n henkinen kotipesä, yhtyeen nimikin keksittiin yläkerran mökkikeittiössä nukkumaan mentäessä.

Debyyttialbumi ”Onnelliset kohtaa” ilmestyi 6.9.2002 mennen suoraan albumilistan ykköseksi. Levy myi muutamassa kuukaudessa kultaan oikeuttavat 15 000 kappaletta. Vuosien saatossa pitkäsoittoja on kertynyt jo kahdeksan kappaletta, ja yhtye on vakiinnuttanut nimensä suomalaisten bändien kärkiryhmässä niin radioissa, levyillä, kuin livenäkin. Uusin levy on syksyltä 2015; "Baabel". Albumia on seurannut kiertue, joka jatkuu myös vuonna 2018

Liput 15€, ennakkolippu hintaan 13€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 27.10.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 20/22€

Stam1na

Stam1na

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

METALLIYHTYE STAM1NAN KAHDEKSAS ALBUMI TAIVAL ILMESTYY 12. LOKAKUUTA

Metalliyhtye Stam1nan seuraava pitkäsoitto on saatu Lehmon SF Studioilla valmiiksi. Stam1nan kahdeksas studioalbumi on nimeltään Taival ja se julkaistaan 12. lokakuuta. Levyn on tuottanut Janne Joutsenniemi ja miksauksesta vastaa Jens Bogren.

Ennakkotilaukset: www.levykauppax.fi/artist/stam1na/taival/#596387

Yhtye julkaisi samalla syksyn kiertuepäivänsä. Haloo Lemi 2018 -kiertue starttaa 5. lokakuuta Jyväskylän Lutakosta ja päättyy 15. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubille.

Liput 20€, ennakkolippu hintaan 22€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 03.11.2018 klo 18:00 Muu S Hinta: 39€/70€

Unholy Winter Fest 2018

Unholy Winter Fest 2018

Marraskuun alussa on aika kaivaa mustimmat kaapista löytyvät vaatteet esiin ja suunnata kohti Joensuu Areenaa. Metallikansan oma syysfestivaali Unholy Winter Fest valtaa areenan syystalven pimeyden laskeutuessa maisemaan lauantaina 3. marraskuuta.

ARTISTIT:
✚ Amorphis
✚ Children of Bodom
✚ Stratovarius
✚ Lost Society

LIPUT
Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin perjantaina 25. toukokuuta.

Perusliput alkaen 39 euroa ja Unholy Winter VIP alkaen 70 euroa. VIP-lippuun kuuluu Pirullinen Buffet-illallinen, narikka sekä VIP-alueelle pääsy.

Lippuja on saatavilla verkossa Lippu.fi ja Tiketti -palveluista sekä Kerubista ja Levy-Eskoilta..

 

MAJOITUSPAKETTI

Unholy Winter Festin virallisen majoituspaketin tarjoaa Sokos Hotel Kimmel Joensuun ydinkeskustassa. Hinta alk. 86,50€ /hlö/vrk/2 hh:ssa ja hintaan sisältyy:

*majoitus
*aamiainen
*asiakassauna
*sisäänpääsy tapahtumaan

Lue lisää majoituspaketista ja varaa omasi: https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/tarjous/unholy-winter-fest-joensuussa/024546504_392883?promoCode=BWINTER
 

Unholy Winter Fest on ikärajaton tapahtuma. 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 03.11.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 10/12€

Töölön Ketterä

Töölön Ketterä

Ovet auki 21:00
Soitto alkaa 22:00

Jatkot Kerubin Kellarissa! Keikkalipulla ilmainen sisäänpääsy

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

la 10.11.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 0/10€

Poppariklubi: Litku Klemetti

Poppariklubi: Litku Klemetti

POPPARIKLUBI: Litku Klemetti
Liput 0/10e (Popmuusikoiden jäsenille ilmainen) 

Poppariklubi on uusi, neljä kertaa vuodessa järjestettävä klubi, jossa vierailee loistavia tuoreita artisteja, jotka nyt on vaan saatava Joensuuhun keikalle. Klubin järjestää Ilosaarirockista tunnettu elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry ja kaikki klubi-illat on yhdistyksen jäsenille ilmaisia, samoin kuin tammikuun Garagefest.

Vuoden viimeiselle Poppariklubille saapuu helmikuussa ikävästi sairastapauksen vuoksi keikkansa peruuttanut, tämän hetken suomalaisen vaihtoehtorockin kiistaton kärkinimi LITKU KLEMETTI! Muita lisäyksiä tulossa myöhemmin.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

pe 23.11.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 8/10€

Putto's Burlesque: Gigi Praline, Dolly Poupee, Dick Tator, Anna Ivana Julma

Putto's Burlesque: Gigi Praline, Dolly Poupee, Dick Tator, Anna Ivana Julma

Mystinen Putto palaa Kerubiin burleskin merkeissä! Kolme huikaisevaa burleskitaiteilijaa takaa että sykkeet nousevat, estot väistyvät ja Salissa lämpöä piisaa. 

Kuule Putton kutsu ja tule mukaan pikkujoulukauden räväkimpään esitykseen.

GIGI PRALINE 

Gigi Praline -sticky & sweet! Melkein tyylikäs muttei koskaan tylsä! Gigi on ilahduttanut yleisö kotimaisilla ja ulkomaisilla lavoilla vuodesta 2010 ja voittanut pari titteliäkin matkansa varrella. Tämä räväkkä tyyppi tunnetaan ilmeikkäästi kasvoistaan ja kantaaottavistakin esityksistään. Gigi kuuluu Burleskinstituutin opettajakuntaan ja tulee pitämään Joensuussa työpajan 24.11.2018!

DOLLY POUPEE

Dolly Poupee on ilmeikäs säihkysilmä, melkein kuin etelän hedelmä, heinäpellon tyttö suoraan Päijät-Hämeestä.
Dolly on esiintynyt kotimaan lisäksi myös Lontoon lavoille asti uransa aikana. Hän on kiusoitteleva, pilke silmäkulmassa kulkeva energiapakkaus!

DICK TATOR

Dick Tator - the man and the myth! Kuka on tuo kalsareissa keikkuva hahmo? Dick viihdyttää ja kiihdyttää yleisön hurmioon originellillä tyylillään! Dick Tatoria ei voi vain nähdä, hänet kokee! Dick Tator toimii myös illan isäntänä. 

ANNA IVANA JULMA

Hyvä yleisö; Unohtakaa Suvivirsi tämän itäsuomalaisen amatsonin puhjetessa kukkaan. Anna Ivana Julma on suurien tunteiden nainen, jonka lumenvalkean ihon alla veri kuohuu kosken lailla. Viime visiitillään hän jätti sydämensä Joensuuhun, mutta löytyykö teiltä rystysistä voimaa pysyä hänen kirkkoveneensä kyydissä vai liekkö tällä kosioretkellä äyskärille tarvetta enemmänkin.Liput 10€, ennakkolippu hintaan 8€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

la 24.11.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 14/16€

Steve'n'Seagulls

Steve'n'Seagulls

21:00 Ovet
22:00 Soitto alkaa

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

pe 30.11.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 18/20€

Happoradio

Happoradio

Ovet auki 21:00
Soitto alkaa 22:00

Liput 20€, ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

la 01.12.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 18/20€

Happoradio

Happoradio

Ovet auki 21:00
Soitto alkaa 22:00

Liput 20€, ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

ke 05.12.2018 klo 18:00 Muu K18 Hinta: 35/70€

Kerubi Live Goes Joensuu Areena 2018

Kerubi Live Goes Joensuu Areena 2018

Popeda, Lauri Tähkä ja Tuure Kilpeläinen Areenalle joulukuussa. Kerubi Live –tapahtuma kokoaa pikkujoulukansaa itsenäisyyspäivän aattona

Joensuun vilkkaan musiikkisyksyn päättää joulukuussa toista kertaa järjestettävä Kerubi Live goes Joensuu Areena -konsertti. Tapahtumapäivä on tänä vuonna itsenäisyyspäivän aatto 5. Joulukuuta ja ohjelmassa kotimaisen rockin ja iskelmän vahvaa osaamista.

Kerubi Liven ajatuksena on viedä Kerubin joulunalustunnelma areenamittakaavaan, ja samalla tarjota isolle joukolle ihmisiä festivaalimainen pikkujoulukokemus elävän musiikin tahdissa. Tarjolla on maan kärkipään artistien lisäksi Kerubin jouluherkkuja, glögiä sekä hilpeää pikkujoulutunnelmaa.

ARTISTIT:

Popeda
Lauri Tähkä
Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani
 

KERUBI LIVE VIP-MENU:

*Kerubin kalasalaattia ja ryytisinappikastiketta (L,G)

*Salaatti palvatusta saksanhirvestä (M,G)

*Paahdettua parmesankukkakaalia ja lehtikaalipestoa (L,G)

*Fenkolinsiemenillä marinoidut porkkanat (M,G)

*Punajuurta, balsamicoa ja pinjansiemeniä (M,G)

*Rucolasalaattia ja mangodressing (M,G)

*Paahdettuja kurpitsansiemeniä(M,G)

*Ruis-sipsit ja piparjuuridippi (L)

*Ciabattaleipää (M) ja tuorejuustoa (L,G)

*Vasikanpaistia ja Marsalakastiketta (L,G)

*Kerubin riistaiset joulumakkarat ja Napue-sinappia (M)
*
Rosmariinilla maustettuja juureksia ja perunaa (M,G)

*Valikoima kypsytettyjä italialaisia juustoja (L,G)

*Tomaattihilloketta (M,G)

*Kardemummapannacottaa ja hillottua vadelmaa (L,G)

*Kahvia ja teetä

Kerubi Liven ovet avataan Joensuu Areenalla 5.12 klo 18. Tapahtuma on muista Kerubin konserteista poiketen K-18.

Tapahtuman ennakkoliput ovat nyt myynnissä. Peruslippu maksaa 35 euroa ja Kerubi Live -VIP-pikkujoulupaketti 70 euroa. Lippuja on saatavilla verkossa Lippu.fi ja Tiketti –palveluista sekä Kerubista ja Levy-Eskoilta.

Ryhmämyynti info@kerubi.fi / 013 129 377.

MAJOITUSPAKETTI

Sokos Hotel Vaakuna Joensuun ydinkeskustassa tarjoaa virallisen majoituspaketin Kerubi Live Goes Joensuu Areena-tapahtuman juhlakansalle. Paketin hinta alk. 75€ /hlö/vrk/2 hh:ssa ja hintaan sisältyy:

*majoitus
*aamiainen
*asiakassauna
*sisäänpääsy tapahtumaan

Lue lisää majoituspaketista tämän linkin takaa: https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/tarjous/kerubi-live-goes-areena-joensuussa/024589456_392883?promoCode=BKERUBI18

Lisätietoja:
www.kerubi.fi/ohjelma

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 07.12.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 12/14€

Francine

Francine

Ovet auki 21:00
Soitto alkaa 22:00

Liput 14€, ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

ke 26.12.2018 klo 22:00 Sali, Baari, Kellari K18 Hinta: 10/12€

Kerubin Tapsan Tanssit: Gettomasa + paljon muuta

Kerubin Tapsan Tanssit: Gettomasa + paljon muuta

Tapsana bailataan urakalla koko talon voimin! Livenä Salissa nähdään Gettomasa ja bileet jytää kolmessa kerroksessa aamuyöhön asti. Pysy kuulolla niin tiedät uusimmat päivitykset. 

Tarkemmat illan aikataulut julkaistaan lähempänä!

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

la 29.12.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 16/14€

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt

 

21:00 Ovet auki
22:00 Soitto alkaa

Turmion Kätilöiltä toinen sinkku ja levynjulkaisukiertue.

14.9.2018 julkaistavalta Turmion Kätilöiden kahdeksannelta albumilta (Universal Satan) irroitetaan vielä toinen sinkku. Kappale on nimeltään Faster Than God ja se on yllättäen englanninkielinen. Single ilmestyy kaikkiin johtaviin digitaalisiin palveluihin perjantaina 17.8. ja samalla päivämäärällä siitä julkaistaan myös video. Menneen kesän aikana yhtye kuvasi kaikki festarikeikkansa ja tästä materiaalista nuori kyky Elina Ylkänen leikkasi ja editoi lopullisen tuotteen.

Syyskuun lopussa käynnistyy Turmion Kätilöiden levynjulkaisukiertue. Universal Tour käsittää ainakin seuraavat päivämäärät ja paikkakunnat.

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

ma 31.12.2019 klo 22:00 Sali, Baari, Kellari K18 Hinta: 12/14€

Kerubin Uusivuosi: Gasellit, Pesso + paljon muuta

Kerubin Uusivuosi: Gasellit, Pesso + paljon muuta

Kerubin uusivuosi on pelkkää MEGAA! 

Salissa livenä Gasellit sekä Pesso ja bileet jytää kolmessa kerroksessa. Tarkemmat aikataulut julkaistaan lähempänä. 

Liput 14€, ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti