Avoinna ma 11–14, ti–to 11–23, pe 11–03(04), la 12–03(04), su 14–18

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Ohjelma

pe 24.11.2017 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 15/17€

Disco Ensemble

Disco Ensemble

Disco Ensemble jää vuoden lopussa keikkatauolle ja syksyllä on viimeinen mahdollisuus nähdä bändi livenä pitkään aikaan.

Yhtyeen kesän viimeinen festivaalikeikka nähdään 2.9. Jyväskylän WaterXfesteillä, jonka jälkeen bändi kiertää lokakuun alussa Sveitsissä. Afterlife -albumin kiertue jatkuu Suomessa vielä lokakuun lopusta joulukuun puoliväliin. Disco Ensemblen menestyksekäs vuosi huipentuu erikoispitkään keikkaan Helsingin The Circuksessa 9. joulukuuta ja kahteen iltaan Turun Gongissa 15.-16.12.

Ovet auki: 21.00
Showtime: 22.00

Liput 17€, ennakkolippu hintaan 15€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 24.11.2017 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Kerubin Perjantaidisco: Brittipopin ja -rockin ilta

Kerubin Perjantaidisco: Brittipopin ja -rockin ilta

Brittiläisen popin ja rockin jytinää Kerubin Kellarin Perjantaidiscossa! Luvassa huikeat bileet yhteistyössä englanninkielen opiskelijoiden ainejärjestö Echo ry:n kanssa kun musiikista vastaa monitaituri Vanilja Aasi!

➡️ Ilmainen sisäänpääsy Echo ry:n ja ESN jäsenille - Free entry for Echo and ESN members

Kantis voittaa aina - tutustu Kerubin mobiilikantiskorttiin ja hanki omasi nyt -> kantis.kerubi.fi
 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 25.11.2017 klo 22:00 Sali K-18 Hinta: 16/18 €

Anna Puu

Anna Puu

Salin ovet auki: 21.00
Showtime: 22.00

Liput 18€, ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-EskotTiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 25.11.2017 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Kerubin Lauantaidisco: FYKTH

Kerubin Lauantaidisco: FYKTH

Lauantaidiscon kipinä sytyttää jälleen Kellarin hikisiin liekkeihin!

Lauantaidisco tarjoilee viileimmät virret pop-, urbaanin- ja konemusiikin lukuisista genreistä. Halusit siis uutta, vanhaa, säröä, pumppua tai komppia niin kaikkea löytyy residenttimme FYKTHin levyvarastoista. Tule siis Kellarin hellään syleilyyn ja heittäydy yön vietäväksi marraskuun viimeisessä Lauantaidiscossa

Kantiskortti on voittajan valinta - lue lisää kantis.kerubi.fi

4/5€ | 23-04 | K18

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

su 26.11.2017 klo 14:00 Sali S Hinta: 0€

Kerubin Joulumarkkinat

Kerubin Joulumarkkinat

Kerubin Joulumarkkinat sunnuntaina 26.11.

Lähestyvää joulua tunnelmoidaan Kerubin joulumarkkinoiden merkeissä sunnuntaina 26.11. kun lukuisat paikalliset yritykset tulevat esittelemään tuotteitaan Ilosaaren ytimeen. Mukana muun muassa Zirpus Desing, Käpynen, Pieni Leluputiikki, Käteväkäsi, Martat sekä Kerafiikka. 

Joulumarkkinoiden aikaan toteutetaan myös yhteinen joululahjakeräys. Hope ry, Ravintola Kerubi sekä Joensuun Popmuusikot ry haastavat kaikki osallistumaan ja lahjoittamaan joulumieltä vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille Hope ry:n keräyspisteen kautta. 

Kerubin Joulumarkkinat sunnuntaina 26.11. klo. 14-18. Tapahtumaan vapaa pääsy.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

ke 29.11.2017 klo 19:00 Sali Hinta: 15€/10€/6€

Raoul Björkenheim Triad

Raoul Björkenheim Triad

Huippukitaristi Raoul Björkenheimin kesytöntä alkuvoimaa

Ennakkoluulottomaan nykymusiikkiin erikoistunut tamperelaislevymerkki Eclipse Music julkaisi Triad-trion esikoislevyn Beyond kesällä 2017. Albumilla räyhäkitaristi Björkenheimin johtama kolmikko tutkii maailmanjärjestyksemme kaaosta doom-vivahtein pöristen. Keikalla muusikoiden energia on vertaansa vailla. Must hear -listalle kuuluu ainakin vinksahtanut tulkinta Somewhere Over the Rainbow -kappaleesta, joka kuulunee settiin Jazzliiton kiertueellakin.

Syksyllä Jazz Finland -kiertueilla nähdään Raoul Björkenheim Triadin lisäksi Flame Jazz Messengers ja Kalevi Louhivuori Quintet syyskuussa ja Timo Lassy Band marraskuussa. Suomen Jazzliitto tuottaa Louhivuoren ja Björkenheimin kiertueet sekä tukee Flame Jazz Messengersin ja Timo Lassy Bandin kiertueita. Kiertuetoiminta on tärkeä osa 50-vuotisen Jazzliiton missiota saada elävä jazz soimaan kaikissa muodoissaan ympäri maata.

Raoul Björkenheim Triad
Raoul Björkenheim - sähkökitara
Ville Rauhala - kontrabasso
Ilmari Heikinheimo - rummut
 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

ke 29.11.2017 klo 20:00 Muu Hinta: 0€

Kerubin Kemut: Open Stage Kokeellisen Komedian Klubi

Kerubin Kemut: Open Stage Kokeellisen Komedian Klubi

Kerubin keskiviikko kemuissa starttasi tänä syksynä Kokeellisen Komedian Klubi. Klubilla paikalliset keittiökoomikot pääsevät kokeilemaan naurattajan taitojaan liveyleisön edessä erilaisin keinoin.

Toisella klubilla koomikot taistelevat jälleen. Tällä erää otetaan mittaa lyyrisissä taidoissa, kun hauskuuttajat kohtaavat räppiareenalla rapbattlen merkeissä.

Klubi on pääsymaksuton ja keittiöstä voi klubin aikana ostaa edullisen burgeriaterian raneilla ja hanajuomalla vain 15€!

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

to 30.11.2017 klo 18:00 Sali Hinta: 0/4€

Doc Lounge: Liberation Day

Doc Lounge: Liberation Day

Liberation Day

Kulttibändi Laibach Pohjois-Koreassa, WTF?

Uutispommi räjähti pari vuotta sitten. Totaalisessa – ja totalitaristisessa – eristyksessä oleva Pohjois-Korea on kutsunut länsimaisen yhtyeen esiintymään pääkaupunkiinsa Pjongjangiin.

Entistä härömmäksi asetelman teki bändin valinta. Iron Skyn musiikista vastannut slovenialainen art-rock-yhtye Laibach oli monen papereissa epätodennäköisin Pohjois-Korean vieras. Eikä siinäkään vielä kaikki: Laibachin on tarkoitus esittää keikalla The Sound of Music -musikaalin lauluja, toki omina persoonallisina tulkintoinaan

Kuumottavalta, mutta myös kiehtovalta kuulostavan reissun mahdollisti bändin pitkäaikainen fani ja ystävä, norjalainen taiteilija Morten Traavik. Hän lämmitteli diktatuurivaltiota vuosikausia, kunnes umpioon aukesi Laibachin mentävä reikä.

Kaupanpäällisiksi heltisi lupa tapahtuman ja sitä edeltävien järjestelyiden dokumentoimiseen. Reissusta syntyi taiteellisesti ja sisällöllisesti kunnianhimoinen dokumentti, jonka ytimessä on kahden erilaisen maailman kohtaaminen, ja siitä aiheutuvien konfliktien jatkuva ratkominen Traavikin toimiessa diplomaattina vastakohtien välissä. Dokumentti on täynnä herkullisia kurkistuksia niin Pohjois-Korean kulttuuriin kuin myös Laibachin kontroversiaaliin uraan.

Liberation Day kuuluu osastoon: tämän missaamisesta piinaat itseäsi vuosikausia. Näin erikoista herkkua tulee nimittäin vastaan ani harvoin.

 - Night Visions -festivaali

Elokuvan alkukuvana nähdään kaksi dokumentaristi ja toimittaja Jouni Hokkasen Pohjois-Koreassa (salaa) kuvaamaa lyhytelokuvaa.

Liput 4 €, Kerubin mobiilikantiskortilla ilmainen! Lipunmyynti Kerubissa alkaa puoli tuntia ennen näytöksen alkua.

Lue lisää »

to 30.11.2017 klo 22:00 Kellari K18 Hinta: 5€

Yliopiston Pikkujoulut

Yliopiston Pikkujoulut

Perinteiset Yliopiston pikkujoulut tulevat taas, ja tänä vuonna niitä juhlitaan torstaina 30.11. Ravintola Kerubissa!

Kerubin ovet aukeavat kello 22, ja pikkujoulukansaa saapuu viihdyttämään Lasse Oikarinen, joka korkkaa lavan stand up-showllaan kello 23. Bileet jatkuvat Kerubin kellarissa DJ FYKTH:n tahtiin aina puoli neljään saakka, joten näitä bileitä ei kannata missata!

LIPUT: 5€
Ennakkolipunmyynti Carelialla ke 29.11. ja to 30.11. kello 10-14.

 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 01.12.2017 klo 18:00 Muu S Hinta: 25/35/70€

Kerubi Live Goes Joensuu Areena

Kerubi Live Goes Joensuu Areena

ELASTINEN, APULANTA JA NELJÄ RUUSUA JOENSUU AREENALLA 1. JOULUKUUTA

Kerubi siirtää joulukuun suurimman live-konserttinsa Joensuu Areenalle. Perjantaina 1. joulukuuta Areenan lavalle kipuavat suosikkiräppäri Elastinen, suomalaisen punkrockin superkolmikko Apulanta ja Ilkka Alangon luotsaama Neljä Ruusua. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtumaa pyrkii tarjoamaan vuoden railakkaimmat pikkujoulut kaikille kotimaisen musiikin ystäville. Lavalle nousee kolme suomalaisen musiikin kirkkaimpiin ja suosituimpiin tähtiin lukeutuvaa artistia.

Kerubi Live Goes Areena -tapahtuman pääsyliput ja VIP-paketit ovat nyt myynnissä! Pääsylippu maksaa 35 euroa, opiskelijoiden hinta on 25 euroa ja VIP-paketin 70 euroa. Lippuja myyvät valtakunnallisesti Tiketti ja Lippu.fi, Joensuussa myös levykauppa Levy-Eskot ja Kerubi. 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 01.12.2017 klo 21:00 Sali K18 Hinta: 5€

Kerubi Stand Up: Fredi Lilius

Kerubi Stand Up: Fredi Lilius

Kerubin Stand Up on vuodesta 2013 Joensuun ravintola Kerubissa pyörinyt stand up -klubi, joka on kuuluisa tasokkaista komiikkailloistaan niin yleisön kuin esiintyjienkin keskuudessa. Kerubin Stand Up -klubille kannattaa siis tulla vaikka hieman kauempaakin.

Joulukuun klubin pääesiintyjänä nähdään Fredi Lilius! Pääesiintyjän lisäksi illoissa esiintyy joukko muita koomikoita.

Showtime: 21.00

Liput 5€, ennakkoliput Ravintola Kerubin tiskiltä, Levy-Eskoista, Tiketistä ja Lippupisteestä.

Lue lisää »

pe 01.12.2017 klo 23:00 Sali K18 Hinta: 0€

Simo & Lentojätkät

Simo & Lentojätkät

Luvassa kovaa coverointia ja rajua groovea useammankin hyvin tutun muusikkomiehen toimesta kun Simo & Lentojätkät ottaa Salin lavan haltuun kahden setin voimin. Voi veljet, tämä se on makiaa!

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 01.12.2017 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 0€/4€/5€

Kerubi Live Goes Afterparty: DJ Ville (Apulanta) + supports

Kerubi Live Goes Afterparty: DJ Ville (Apulanta) + supports

Apulannan Ville se ei vaan saa tarpeeksi keikkahommista! Nimittäin sen lisäksi että hän esiintyy perjantaina 1.12. ensin Kerubi Live Goes Joensuu Areena-tapahtumassa, tulee hän tarjoilemaan korvakarkkia dj-setin muodossa Kerubin Kellarin virallisille jatkoille. Mukana meiningeissä myös tutut FYKTH & YEI-T! Luvassa sitä sitä hyvää jytää, seksikästä groovea, tiukkaa säröä ja kaikkea siltä väliltä. Älä missaa!

Ilmainen sisäänpääsy Kerubi Live Goes Joensuu Areena-rannekkeella! Muuten liput 4/5€.

Tutustu Areenan tapahtumaan: Kerubi Live Goes Joensuu Areena

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

la 02.12.2017 klo 21:00 Sali K18 Hinta: 16/18€

Eläkeläiset

Eläkeläiset

Liput 18€, ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 02.12.2017 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Kerubin Lauantaidisco: DJ Panic

Kerubin Lauantaidisco: DJ Panic

Kerubin Kellarin discojen skobet tuuttaa ilta toisensa perään sitä hyvää jytää. Joulukuun Lauantaidiscot avaa DJ Panic! 

Mitäkö Kerubin discoissa soi? Ota haltuun Ravintola Kerubin Spotify ja käännä volat kaakkoon.

HUOM! Kerubin Kellari kiinni perjantaina 22.12., lauantaina 23.12. sekä perjantaina 29.12. 

Lue lisää »

ti 05.12.2017 klo 22:00 Sali K-18 Hinta: 16/18 €

Kotiteollisuus

Kotiteollisuus

Salin ovet auki 21.00
Showtime         22.00

Liput 18€, ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-EskotTiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

ti 05.12.2017 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 0/4/5€

Kerubin Lakkidisco: DJ Panic

Kerubin Lakkidisco: DJ Panic

Itsenäisyyspäivän aattona Kerubissa tanssitaan, juhlitaan ja ilakoidaan tutun tuhdeissa tunnelmissa! Samalla juhlistetaan uusia juuri valmistuneita ylioppilaita isolla kädellä, joten tämän kunniaksi ylioppilaslakilla ilmainen sisäänpääsy ja narikka koko illan. Tanssijalan vipatuksesta ei pitäisi jäädä kiinni, sillä tahtimestarina toimii DJ Panic. 

Mitäkö Kerubin discoissa soi? Ota haltuun Ravintola Kerubin Spotify ja käännä volat kaakkoon.

HUOM! Kerubin Kellari kiinni perjantaina 22.12., lauantaina 23.12. sekä perjantaina 29.12. 

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook

pe 08.12.2017 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 12/14€

Martti Servo & Napander

Martti Servo & Napander

Nyt tanssikalossit kireälle sillä Saliin saapuu juuri uuden studioalbumin julkaissut Martti Servo & Napander! Sanomattakin selvää että tästä ei pikkujoulubilheet paljua parane. 

Sali / Showtime 22:00
K18

Liput 14€, ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti

la 09.12.2017 klo 22:00 Sali, Kellari K18 Hinta: 18/20€

LAD Special x Rähinä Special

LAD Special x Rähinä Special

Suomihiphop levy-yhtiöiden aateliin kuuluva Rähinä Records on toimittanut klassikoiksi muodostuneita räppibängereitä hiphopin ystävien stereoihin vuodesta 2003 lähtien. Joulukuussa Rähinä 
Recordsin artisteista koostuva Rähinä Special saapuu Kerubin Saliin Iso H:n, Timo Pieni Huijauksen, Spektin, Uniikin sekä Brädin voimin! Tätä suomiräpin iloittelua et halua missata. 

Kellarissa tahdeista vastaa Kerubin Lauantaidiscon residentit sekä DJ Luoma (Liiga Music, Familia). Yläkerran keikkalipulla ilmainen sisäänpääsy myös Kellariin, pelkkä Kellarin lippu 4/5€.

Liput 20€, ennakkolippu hintaan 18€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

ke 13.12.2017 klo 20:00 Sali Hinta: K18

Konsa Live

Konsa Live

Konsa Live 

Joensuun konservatorion rytmimusiikin opiskelijat valtaavat Kerubin Salin keskiviikkona 13.12.2017 klo 20 alkaen. Illan aikana esiintyy kolme bändiä:

 

Rüsh

Rüsh tekee kunniaa progressiivisen rockin legendaariselle Rush-yhtyeelle neljän hengen voimin. Tribuutti keskittyy Rushin varhaisempaan
tuotantoon vuosilta 1974-1981 Moving Pictures -levyyn asti. Keikalla luvassa rautaista soittotaitoa ja eeppisiä tunnelmia, asennetta
unohtamatta!

Laulu/koskettimet: Anni Kokkonen
Kitara: Mitja Laakkonen
Basso: Joonas Haapasalo
Rummut: Niilo Paalanen

 

The Pentablex

Bändi soittaa kalifornialaisen ska punk -bändi The Expendablesin tuotantoa. Keinumiselta, vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta ei tulla välttymään. Osan kappaleiden ollessa uskollisia alkuperäiselle yhtyeelle, on osaan lisätty bändin keksimiä sovituksia. Tule siis keinumaan kanssamme!

Basso/laulu: Joonas Haapasalo
Laulu: Juulia Keskinen
Kitara/koskettimet: Mitja Laakkonen
Kitara: Tapio Uusitalo
Rummut: Niilo Paalanen

 

Maiden Hell

Kasarihevi rantautuu takaisin Suomeen! Iron Maiden -tribuutti Maiden Hell tuo tuulahduksen hevin kultaisilta vuosilta nykypäivään. Jos kaihoat liehuvien hevilettien ja tiukkojen nahkahousujen aikakaudelle, tule kokemaan Maiden Hell!

Laulu: Anni Kokkonen
Kitara: Tapio Uusitalo
Kitara: Mitja Laakkonen
Basso: Juuso Ratilainen
Rummut: Joni Porkka


Aikataulu:

klo 20:00 Rüsh
n. klo 21:00 The Pentablex
n. klo 22:00 Maiden Hell

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue lisää »

to 14.12.2017 klo 20:00 Sali K18 Hinta: 27/25€

Raised Fist (SE)

Raised Fist (SE)

Hardcorea ja metallia yhdistelevä ruotsalaisbändi Raised Fist soittaa loppuvuodesta neljän keikan Suomen-kiertueen. Pohjoismaiden energisimmistä live-akteista tunnettu kokoonpano esiintyy keskiviikkona 13. joulukuuta Helsingissä Nosturissa, ja seuraavina kolmena iltana on luvassa keikat Joensuun Kerubissa, Jyväskylän Lutakossa ja Tampereen Pakkahuoneella. 

Liput 27€, ennakkolippu hintaan 25€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin mobiilikantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Liput tulevat myyntiin torstaina 31.8.2017.

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha, jolla tehostetaan ja kehitetää pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 15.12.2017 klo 21:00 Sali K18 Hinta: 10€

Kerubi Stand Up PIKKUJOULUSPECIAL: Jack Björkund

Kerubi Stand Up PIKKUJOULUSPECIAL: Jack Björkund

Kerubin Stand Up on vuodesta 2013 Joensuun ravintola Kerubissa pyörinyt stand up -klubi, joka on kuuluisa tasokkaista komiikkailloistaan niin yleisön kuin esiintyjienkin keskuudessa. Kerubin Stand Up -klubille kannattaa siis tulla vaikka hieman kauempaakin.

Pikkujouluspecialin pääesiintyjänä nähdään Jack Björklund! Pääesiintyjän lisäksi illoissa esiintyy joukko muita koomikoita.

Showtime: 21.00

Liput 10€, ennakkoliput Ravintola Kerubin tiskiltä, Levy-Eskoista, Tiketistä ja Lippupisteestä.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 15.12.2017 klo 23:00 Sali K18 Hinta: 18€/16€

Von Hertzen Brothers, At The Hollow

Von Hertzen Brothers, At The Hollow

Ovet auki 23.00 - Showtime 23.30

Liput 18€, ennakkolippu hintaan 16€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 15.12.2017 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Kerubin Perjantaidisco: DJ Panic

Kerubin Perjantaidisco: DJ Panic

Perjantai ja disco ne yhteen soppii, on discoo, jytää ja hiphoppii. Tuu siis mukaan ja heittäydy DJ Panicin pettämättömien rytmien vietäväksi.

Mitäkö Kerubin discoissa soi? Ota haltuun Ravintola Kerubin Spotify ja käännä volat kaakkoon.

Kantis voittaa aina - lue lisää kerubi.fi/kantis

HUOM! Kerubin Kellari kiinni perjantaina 22.12., lauantaina 23.12. sekä perjantaina 29.12. 

Lue lisää »

la 16.12.2017 klo 22:00 Sali K-18 Hinta: 12/14 €

Gangsta Soul: Lyömättömät, Mouhous, Vitos

Gangsta Soul: Lyömättömät, Mouhous, Vitos

Liput 14€, ennakkolippu hintaan 12€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-EskotTiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 16.12.2017 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Kerubin Lauantaidisco: FYKTH & YEI-T

Kerubin Lauantaidisco: FYKTH & YEI-T

Sunnuntait on tehty lepäämistä varten, joten lauantaisin on turha jäädä kotiin maatumaan. Etenkin kun tarjolla on Kerubin Kellarin residentti-duo FYKTH & YEI-T:n tarjoamat takuuvarmat tanssit. 

Mitäkö Kerubin discoissa soi? Ota haltuun Ravintola Kerubin Spotify ja käännä volat kaakkoon.

Kantis voittaa aina - lue lisää kerubi.fi/kantis

HUOM! Kerubin Kellari kiinni perjantaina 22.12., lauantaina 23.12. sekä perjantaina 29.12. 

Lue lisää »

ti 26.12.2017 klo 22:00 Sali, Kellari K-18 Hinta: 10/12 €

Kerubin Tapsan Tanssit: Gasellit, Haamu, DJ Panic

Kerubin Tapsan Tanssit: Gasellit, Haamu, DJ Panic

Tapsana koko talo tanssii ja hikoillee joulupöhöt pois. Salissa kaksi huikeaa keikkaa, joista vastuussa juuri uuden albumin julkaissut Haamu, sekä koko kansan lemppari poikabändi Gasellit! Salin keikkaleimalla ilmainen sisäänpääsy Kerubin Kellariin, missä bileet jatkuu aamuneljään DJ Panicin tahdissa.

21.00 Salin ovet auki
22.00 Haamu
23.00 Gasellit (pienet muuttujat mahdollisia)
23.00 Kellarin ovet auki - DJ Panic

PELKKÄ KELLARIN LIPPU 4/5€

Liput 12€, ennakkolippu hintaan 10€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-EskotTiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 30.12.2017 klo 22:00 Sali K-18 Hinta: 14/16 €

Turmion Kätilöt

Turmion Kätilöt

21.00 Salin ovet auki
22.00 Showtime

Liput 16€, ennakkolippu hintaan 14€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-EskotTiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

la 30.12.2017 klo 23:00 Kellari K18 Hinta: 4/5€

Kerubin Lauantaidisco: DJ Panic

Kerubin Lauantaidisco: DJ Panic

Uudenvuoden aattoa lämmitellään tietenkin topakalla discolla LADin tyyliin. Näytä siis että olet vielä nuori, virkeä ja vetreä ja tule tanssimaan kaksi huikeaa iltaa putkeen. Tämän Lauantaidiscon rytmit levylaukusta selektioi tehtaan takuulla DJ Panic

Mitäkö Kerubin discoissa soi? Ota haltuun Ravintola Kerubin Spotify ja käännä volat kaakkoon.

Kantis voittaa aina - lue lisää kerubi.fi/kantis

HUOM! Kerubin Kellari kiinni perjantaina 22.12., lauantaina 23.12. sekä perjantaina 29.12. 

Lue lisää »

la 27.01.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 20/22€

Sonata Arctica, Dark Sarah

Sonata Arctica, Dark Sarah

Kevätkausi 2018 polkaistaan jytinällä käyntiin kun heti tammikuun loppupuolella metallisuuruus Sonata Arctica saapuu Kerubin Saliin! 

Lämmittelystä vastaa melodista heviä elokuvamusiikkifiiliksillä tarjoileva Dark Sarah! Tsekkaa lisää: Dark Sarah Official

Ovet auki 21.00 - Showtimet 22.00 alkaen

Liput 22€, ennakkolippu hintaan 20€ Kerubin tiskiltä näyttämällä voimassaolevaa Kerubin kantiskorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä. Normaalihintaiset liput ennakkoon myy myös Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi

pe 02.02.2018 klo 22:00 Sali K18 Hinta: 20/22€

PAIN (SE), Fear Of Domination

PAIN (SE), Fear Of Domination

Painia Suomen keikkamolskeille!

Ruotsalainen Pain tuo kipua Suomen sydäntalveen.

Pain julkaisi vuosi sitten 9. kahdeksannen albuminsa Coming Home. Levyn kunniaksi ruotsalainen industrialin ja elektron tuoksuista heviä paiskova ryhmä kävi viime marraskuussa kattavalla kiertueella Suomessa.

Pian Pain tuo jälleen kipua suomalaisille ystävilleen ja keikkailee pääesiintyjänä Turussa, Tampereella, Joensuussa ja Helsingissä alkutalvesta 2018. 

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha, jolla tehostetaan ja kehitetää pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.​​​​​​​

Lue lisää »
Lisätietoja: Facebook
Liput: Tiketti Lippu.fi