Avoinna ma 11-14, ti–to 11–23, pe 11–04.30, la 12–04.30, su 14-18

FacebookInstagram
Kerubi Facebook Kerubin Instagram

Tilat

Ravintola Kerubi pitää sisällään Kerubin BaarinKerubin Salin sekä Kerubin Kellarin. Perusteellisesti kunnostetut tilat mahdollistavat kahden erillisen tapahtuman järjestämisen saman illan aikana. Pääasiallisena keikkapaikkana toimii Kerubin Sali, jonne on sisäänkäynti sekä lämpiöstä, että Kerubin Baarin ravintolasalista. Pienemmät keikat, perjantain yökerho ja Lauantaidisco järjestetään Kerubin Kellarissa. Sali ja Kellari ovat yhdistettävissä yhdeksi tilaksi, jolloin kulku Kellariin käy myös lämpiöstä.

Vaikka tiloja on useita, ravintola Kerubi on vaivaton ja viihtyisä kokonaisuus, jonka kruunaa laadukas ruokaravintola Kerubin Baari. Baarin terassi tarjoaa kesäisin kaupungin rauhallisimman levähdyspaikan, josta on upea näkymä Ilosaaren laguuniin. Ravintola Kerubin kaikissa tiloissa on A-oikeudet ja asiakkaiden käytössä on ilmainen WLAN-yhteys.

Kerubin Baari

Kerubin Baari on laadukas ja omaleimainen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa voit viettää aikaa, kuunnella musiikkia ja tavata ihmisiä. Arkipäivisin Baari tarjoilee lounasta ja iltaisin sekä viikonloppuisin lista-annoksia usein vaihtuvalta menulta. Kesäisin asiakkaita palvelee kaupungin rauhallisin terassi, josta on suora näkymä Ilosaaren laguuniin. Musiikki on Baarissa pääasiassa taustalla, mutta viikonloppuiltaisin järjestetään myös DJ-musiikin tapahtumia paikallisten ja vierailevien tiskijukkien toimesta.

Baarin tiskiltä löytyy päivän sanomalehdet ja sieltä voit kysyä lainaan lautapelejä. Tarjolla ovat Master of Music, CSI-lautapeli, Scrabble, Piirrä & arvaa, Metal Mania Alias, Yatzy, Monopoli, Kimble ja lainata voi myös pelikortteja. Tiskiltä on mahdollista ostaa myös Kerubin keikkojen ennakkolippuja.

Kerubin Kellari

Kerubin Kellari on talon klubitoiminnan ydin, jonne voi rynnätä jatkoille Salin vaietessa. Täysiverinen keikka-areena muuntautuu lauantaisin kylän kuumimmaksi tanssisaliksi, kun viikoittainen Lauantaidisco valtaa Kellarin. Perjantaisin Kellarin yökerhossa soi bassovoittoisempi klubimusiikki soittolistoista piittaamatta. Kellari tarjoaa myös säännöllisin väliajoin mm. stand up -klubeja, opiskelijabileistä sekä improvisaatioteatteria.

Kerubin Sali

Kerubin Sali on talon sydän. Täysin remontoituun tilaan on hankittu vaativampaankin makuun riittävä valo-, ääni- ja kuvatekniikka, joten puitteista eivät illanvietot jää kiinni. Sali toimii Kerubin elävän musiikin pääareenana ja on lähtökohtaisesti yksi Suomen eturivin rocknäyttämöistä.

Kerubin Kabinetit

Kerubin yläkerrasta baarin yhteydestä löytyy kolme kabinettia, nämä ovat nimeltään Koski-kabinetti, Suojärvi-kabinetti, Sortavala-kabinetti ja Rajakapteenin Pirtti. Kabinetit sopivat sekä kokous- että ruokailukäyttöön, niissä vietät vaikka syntymäpäiviäsi. Kaikista kabineteista löytyy korkeatasoinen ja nykyaikainen videotykki, äänentoistojärjestelmä sekä wlan-nettiyhteys.

Kabinettien koko:

• Suojärvi-kabinetti: 12 hlöä

• Koski-kabinetti: 16 hlöä

• Sortavala-kabinetti: 20–30 hlöä

• Rajakapteenin Pirtti: 30–50 hlöä

Kerubin lounas palvelee myös kabinettin vieraita arkipäivinä klo 11-14 ja ala carte ruokailu tiistaista sunnuntaihin.